motivációs térképezés

Tapasztald meg a teljes Motivational Maps élményt! 2019 - Picture 1
Tapasztald meg a teljes Motivational Maps élményt! 2019 - Picture 2
Akció a MotivationMaps.hu csapatától

Tapasztald meg a teljes Motivational Maps élményt! 2019

Tapasztald meg a teljes Motivational Maps élményt!

Kollégáink pro bono visszajelző ülést adnak a “MOTIVÁCIÓ FELTÉRKÉPEZÉSE A COACHINGBAN” című könyv vásárlóinak a motivációtérképezési módszer valódi értékének teljes megtapasztalására.

A Motivational Maps teszt kitöltése után kapott riport nagyszerűen alkalmas a motivátor fontossági sorrend és a top 3 motivátorral való elégedettség tudatosítására. A Maps riport nagyszerű diagnosztikai eszköz, de az igazi haszna a képzett Licenced Practitionerek által elérhető, összes adatot tartalmazó, ezért a teljes motiváltság értelmezést lehetővé tevő Summaryval végzett, 45-60 perces visszajelzésben van. Csak ez mutatja meg a mélyebb motiváltsági helyzetet és összefüggéseket. Ezért a riport magában az igazi eredménynek csak egy részét tudja hozni a teljes Mapping folyamathoz képest. Az összes adatot tartalmazó Summary csak a Licenced Practitionerek által érhető el.

A minőségi térképezés és a mélységi motivációs összefüggések iránt érdeklődőknek a MOTIVATIONALMAPS.HU kollégái szívesen megmutatják a teljes Mapping folyamatot, a riporton túli összefüggések megmutatásával és felismertetésével együtt.

Az akciós ajánlat feltételei:
– könyvenként egy visszajelző ülésre érvényes
– az ajánlat igénybevételéhez szükség lehet a könyv beszerzés igazolására
– az ajánlat összesen 50 ülés erejéig érvényes
– a kiválasztott LP leterheltsége esetén egy másik LP kollégához kerülhet kiközvetítésre
– az ülések végrehajtása a kiválasztott LP kollégával történt egyeztetett időpontban történik
– az akció érvényessége 50 ülés, de legkésőbb június 15-ig beregisztrált igényekre érvényes
A MotivationalMaps.hu csapata fenntartja a jogot az akció feltételeinek, időtartamának, a felajánlott ülések számának megváltoztatására.

Jelentkezés: https://motivationalmaps.hu/motivational-maps-teszt-kiertekeles/

Akik már igénybe vették, így nyilatkoztak róla: 
A motivációs térkép riportja megnyugtató volt számomra, nagyjából egyezett azzal a képpel, ami bennem élt a saját motivációs szükségleteimről. A kiértékelő beszélgetés és az ott megkapott summary ehhez képest mélyébben árnyalta a képet, különösen a motivációim kielégítettsége tekintetében. Zsuzsa jól irányzott kérdéseinek köszönhetően a beszélgetés végére összeállt a kép, hogyan vannak egymással az egyes motivációim, és sikerült megértenem ennek mélyebb okát, amin a továbbiakban tudok dolgozni magamon azért, hogy még teljesebb életet élhessek. A saját tapasztalatom alapján mindenkinek csak ajánlani tudom a feedbackkel kombinált  értékelést."  Sz.I., coach - a teljes Motiváció térképezés folyamatról, a visszajelző ülés lényegéről

Személyes történetem a Motivációs Térképpel - avagy: a konzulensnek is hasznos egy konzulens -
Coaching tanulmányaim befejezésekor szereztem be James Sale – Bevis Moynan „A motiváció feltérképezése a coachingban” című könyvét. Ehhez a könyvhöz járt egy díjmentes egyéni motivációs térkép teszt, és - a VIP Coaching Center jóvoltából - opcionálisan egy,  az eredményeket értékelő beszélgetés.
Közgazdászként már megtapasztaltam, hogy az adatgyűjtések eredményeinek az értékelésében mindig a kereszt-összefüggések a leghasznosabbak. Hasonló tapasztalatom volt saját  Motivációs Térképem eredményeivel kapcsolatban is: a kilenc motivációs faktor erősségén kívül ezek kereszt-összefüggései, azaz egymást erősítő vagy gyengítő hatásai, és (harmadik dimenzióként) az elégedettségi szintek  azok, amikre személyes cselekvési tervet tudok majd építeni.
Számomra ez volt az a plusz, amit a teszt automatikusan generált írásos értékeléséhez a személyes konzultáció hozzá tudott tenni: millió  köszönet érte  Czagler  Zsuzsának!
Czafrangó János,  senior consultant, networking/CSR/social impact business

Információk

 • Név
  Tapasztald meg a teljes Motivational Maps élményt! 2019
 • Dátum
  2019-06-15

 • Közös Promóció

 • Online
 • Státusz
  Lezárt