IV. NLP Mester Konferencia
2019

IV. NLP Mester Konferencia <br> 2019 - Picture 1
IV. NLP Mester Konferencia <br> 2019 - Picture 2
Ez a konferencia a karizmatikus kommunikációról szól.

IV. NLP Mester Konferencia
2019

A negyedik NLP Mesterkonferenciára invitállak Benneteket! Ez a konferencia a karizmatikus kommunikációról szól. Erről beszélnek előadóink és trénereink.

Kire mondjuk és miért, hogy karizmatikus személyiség? Ahogy belép egy helyiségbe, valami megváltozik, érezhető a jelenléte. Szinte tapintható körülötte a levegő. Még meg sem szólalt, de már szinte minden szem rátapad. Iszod szavait, bármiről is beszél.

Találkoztál már ilyen emberrel? Talán az a legerősebb érzés, hogy jelen van, és nemcsak te érzed ezt, hanem mindenki. És ebből az erős jelenléti állapotból kezd beszélni, ezt folyamatosan fenntartja, miközben bevonódsz, fontossá válik számodra, amit közölni akar. Gyakran fejezi be beszédét olyan gondolattal, amely emlékezetes marad akár századokon át.

Talán nagy szavak ezek, és talán lehet, hogy ez egy olyan este lesz, ahol élmény szinten megtapasztalhatod előadóink karizmatikus képességét. Ők sem ezzel születtek, megtanulták, rájöttek, hogy ez fejleszthető. Gyere el, és figyelj, lehet, hogy elárulják titkukat?

Felkért beszélők már elvégezték a karizmatikus kommunikáció tréninget. Arról mesélnek 5-10 percben, hogy mit adott nekik ez a két nap, és ezt később hogyan építették be az életükbe, hogyan fejlesztették tovább a saját karizmatikus útjukon. Reméljük történeteik számotokra is inspirálóak lesznek. Lehet, hogy egy-két karizma-titkot is elárulnak?

Időpont: 2019. május 10. 18:00-22:00

Helyszín: Eötvös10 – 234-es terem (Budapest, VI. Eötvös utca 10.)

Az est háziasszonya: Pataki Katalin, Patika (TV-s, rádiós műsorvezető, tréner és coach)

Köszöntőt mond: Stenger Györgyi (az NLP Akadémia alapítója)

A konferenciát megnyitja: Henrik Lell (Nemzetközi NLP tréner, docens, természetgyógyász, hipnoterapeuta, fizioterapeuta, coach, tanácsadó)

A konferencia felkért előadói:

Dr. Horváth Sándor Domonkos (NLP Mester, mediátor, párkapcsolati tanácsadó, a győri dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója): Karizom nélkül is lehet karizmatikusan…

Czagler Zsuzsa (NLP Mester, Motivational Maps Business Practitioner and Trainer, Liberating Leadership Practitioner, VIP Valued Inspired People Coaching Center): Botladozásaim a karizmatikus kommunikáció útján

Kotlárné Bíró Ágnes (NLP Mester, Kriston Intim Torna tréner): Unott arcok helyett csillogó tekintetek

Csepregi Márton (Saturday Toastmaster Club Budapest elnöke): Szavakkal festeni         

Kis-Raffai Krisztina (NLP Mester, Global Tax Governance Manager): Kincs, ami van

Illés Andrea (Nemzetközi HR Igazgató): Te miről álmodsz?

Péterfay Krisztina (Karizmatikus kommunikátor): Ennek nincs ki mind a négy kereke

Érdekes kísérlet Turnai Tamással (NLP Mester) !

Az előadások után természetesen a közönség soraiból is fel lehet szólalni és az előadókhoz kérdéseket intézni.

Információk

 • Név
  IV. NLP Mester Konferencia
 • Dátum
  2019-05-10

 • Előadás

 • Budapest Eötvös u. 10
 • Státusz
  Lezárt