1. Magyar Motivációs Térkép konferencia 2020

1. Magyar Motivációs Térkép konferencia 2020 - Picture 1
A MOTIVÁCIÓ DIMENZIÓI Motivátor Kölcsönhatások A Hálózatok Korában

1. Magyar Motivációs Térkép konferencia 2020

Hány motivációs módszer van? Vajon a hogyan hat a motiváció a szervezeti és emberi hálózatokban? Milyen motivátor kölcsönhatások alakítják egyes emberek, vezetők, csapatok, céges kultúrák tényleges motiváltságát? Mi köze a motiváltságnak a munkateljesítményhez? Milyen hatással van a magánéleti egyensúlyra és wellbeingre? Van-e "nem működő kémia" két ember között vagy ez csak fel nem ismert és nem kezelt motivációütközés? Hogyan lehet, hogy az egyik kolléga motiválttá válása demotivál másokat vagy fordítva? A miért miértje: miért motivált valaki, az a motivátor miért fontos neki? Mi a motiváltság iránya: az öröm vagy a félelem?  Csak néhány téma azok közül, amiket górcső alá veszünk.

Motivációtérképezési és vezetőfejlesztésben érdekelt vállalati vezető/fejlesztő szakértőink motivációtérképen teszik láthatóvá, érthetővé, diagnosztizálhatóvá az emberek - csapatok -vezetők-cégek motivátorainak rendszerét. A motivációnövelésre irányuló visszajelző coaching beszélgetéseink alapján rengetegszer tapasztaltuk már, hogy a motivációnak több dimenziója van, ami oda-vissza áthatja az egyén magánéletét, viszonyát kollégáival, főnökével, céges kultúrával. Hogy egy egyén vagy csapat motiváció térképe visszatükrözi a vezető motivátorait és motiváltságát. Tapasztalatunk alapján vezetőknek elengedhetetlen a motiválás képességének megértése és elsajátítása. ​Előadóink összesen több mint 5000+ térképezés, és 100+ év vezetői gyakorlati tapasztalatát hozzák most el, a legtipikusabban észlelhető egyéni/vezetői/csapat/céges problémák motivációs vonatkozásait felvillantva. 
Konferenciánkat ajánljuk talent programban fejlesztett, hamarosan kinevezendőknek, frissen kinevezett vezetőknek, vezetőknek, akiknek a fluktuáció probléma, illetve vezetőfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel foglalkozó szakembereknek. 

Itt új gondolataid, felismeréseid fognak támadni, megnyílnak a motivációinak olyan dimenziói, amikre sosem gondoltál. Ezt garantáljuk!

Információk

  • Dátum
    2020-05-08

  • Konferencia

  • Zoom
  • Státusz
    Lezárt