Karmazsin Éva

“Nem is tudom, ismerek-e még olyan céltudatos és teherbíró nőt, mint Zsuzsi. Amikor elmondta nekem, hogy milyen irányt választott életfeladata megvalósításához, és láttam azokat erőfeszítéseket, és tudatosságot, amelyet a cselekvésébe beletett, kíváncsi lettem, hogy milyen lehet vele megbeszélni egy saját, fájdalmas élethelyzetet, amivel évek óta dolgozom már.

Zsuzsi nagyon rugalmas volt az időpontok megbeszélésében, sőt, formájában is. Életemben először éltem át vele online coachingot, amely érdekes és hatékony volt, bár a legnagyobb élményt a 3., személyes coaching jelentette a számomra.

Magam is coach, és tréner révén tudom, tapasztalom, hogy milyen sokat jelent mindenki számára pusztán a tiszta figyelem, az odaadó jelenlét. Zsuzsitól maximálisan megkaptam ezt. Érzékenyen reagált az érzelmi változásaimra, olyankor finoman megállította a mondat-folyamaimat, és visszajelezte, amit hallott. Újrahallván ilyenkor saját magamat, mélyült a megértésem saját problémámmal kapcsolatban, meg is könnyebbültem, és minden egyes coaching végére volt egy hosszú, vagy rövid távra szóló cselekvési tervem azzal kapcsolatban, hogyan léphetnék tovább.

A 3. alkalommal egy számomra nagyon fájdalmas témába is bele mertem fogni, amellyel kapcsolatban kimondtam valamit, amit eddig magamnak sem mertem. És láss csodát! A legnagyobb felszabadulást épp ennek a kimondása, majd, az ezzel kapcsolatos további felismerések hozták! Nagyon hálás vagyok azért, hogy ez akkor, és ott megtörtént bennem. Zsuzsi, köszönöm a gyöngéd, elfogadó figyelmedet!

Számomra újdonság volt, és örömmel vettem, hogy Zsuzsi mindhárom coaching után összefoglalót küldött az elhangzottakról. Ez segített nekem felidézni a teljes folyamatot, és emlékeztetett a kitűzött cselekvésre.

A coachingok révén “nyertem” egy csodás tanfolyamon való részvételt, amelyet azóta már be is fejeztem, ill. lelki nyugalmat egy egy évtizede húzódó folyamatban. Hálát és elégedettséget érzek. Köszönöm, Zsuzsi!”

Karmazsin Éva,

erőszakmentes kommunikáció tréner, coach, női körök és táborok szervezője