Motivációs térkép, motivational maps

A jövő motiváló vezetője - mentorálás

Egy hihetetlenül lelkes 24 éves fiatal vezetőtöl kaptam ezt az emailt a Marketing Fesztiválos előadásom után. Talán nem csoda, pillanatokon belül mentoráltammá fogadtam Jankát és accountability társát Fannit, és segítem őket motiváló vezetővé válni. Janka rendszeresen beszámolt Tiktok videókban a számára érdekes tanulságokról. A folyamatosan bővülő videósorozat alább: 
 

Most hallottam az előadását; rendkívül lenyűgöző volt, nagyon köszönöm az értékes gondolatait, meglátásait! A motiváció kérdése az utóbbi időben egyre jobban és jobban foglalkoztat engem is. Ennek oka, hogy alapítója vagyok az oktondinak (oktatás online digitálisan), ami egy teljesen nonprofit kezdeményezés... Nagyon szeretném fejleszteni, egyre jobbá és jobbá tenni a jelenlegi csapatot, szeretném, hogy pár hónapon belül megerősödjünk annyira, hogy újra lehessen új embereket bevonni, toborozni anélkül, hogy felborulna a jelenlegi rendszer.

Tudom, hogy lelkes, motivált emberek nélkül nem lehet a közoktatást megreformálni. (velük is igencsak nagy kihívás lesz, de nekem ez hatalmas álmom és célom.) Éppen ezért az lenne a kérdésem, …, hogy honnan tudnék még többet megtudni, tanulni a nonprofit szervezetben önkénteskedők motivációjával kapcsolatban, hogyan tudnám megtanulni vezetni úgy őket, hogy egy nagyszerű csapat legyünk hosszútávon is. válaszát és segítségét előre is nagyon köszönöm; és még egyszer gratulálok fantasztikus előadásához! Janka