Motivációs térkép Esettanulmányok

Motivációtérképezés visszajelző ülés - eset

Az üzleti ÉN és a boldogság. (motivációtérképezés utáni gondolatok)

A 2020-as év mindenkinek változást hozott az életébe. Én minden reggel azzal a  boldog megnyugtatással kezdtem a napom, miszerint egészséges vagyok, munkám van, fedél a fejem felett, mi kell ennél több? Aztán Czagler Zsuzsával való beszélgetésünkkor egy kérdés beférkőzött a fejembe: hogy a reggeli biztatásom magamnak azért van-e, mert tényleg minden rendben, vagy csak nyugtatom magam?

A teszt kitöltése és a vele megbeszélt elemzése után egyértelművé vált erre a válasz. Általában magabiztos, energikus vállalkozónak tartanak, 

így elég meglepő volt számomra,  hogy éppen magammal kapcsolatban nem mindenre tudtam a választ... Zsuzsa pedig profi coachként kérdezett.

Én azt a tanulságot vontam le magamnak, hogy nem elég, hogy azt akarod hinni, hogy teljesen jól vagy, ha közben nem vagy tisztában a belsődben mélyebben zajló folyamatokkal, amik miatt délutánra mindig lemerülsz.

Ha van kedved ezt a közel egy órát végighallgatni,  talán ugyanúgy átgondolod az üzleti ügyeid és a saját motiváltságod (ez a cél), és a hozzá szorosan kapcsolódó életedet, mint én. Aki végignézi a beszélgetést, beengedem azt életembe is kicsit, nincs vágva az anyag, nem volt előre megbeszélve semmi, őszinte.

Nem leszel kevesebb tőle, ha segítséget kérsz, csak megfelelő szakemberre bízd magad. Előzd meg a bajt, és lehet, hogy ehhez egy teszt kitöltése, egy óra beszélgetés is elég...
Petrus Krisztina “EbugattaKriszti”

Motivációtérképezési visszajelző ülés