Tervezgetek, de nem merek belevágni

 

 

Korábbi klienseim, akik hasonló problémával kerestek meg, így nyilatkoztak az eredményről a közös coaching folyamat végén:

Andrea

"Vállalkozásfejlesztési szakemberként biztosan állíthatom, hogy a vállalkozó válás legnagyobb gátját nem a menedzsmenttudás vagy a marketingismeretek hiánya jelenti. Tíz esetből kilencszer azt látom, hogy a hezitálás, a kudarctól való félelem bénítja meg a döntést. Bizony én is benne vagyok abban a kilenc esetben. Hosszú heteken, hónapokon, olykor éveken keresztül töprengtem, vívódtam, olykor már a saját agyamra mentem…
Pedig egyszerű a kérdés: Vajon átmerem lépni az árnyékomat?"

Andi

„A KKV-s egyedül van gondolataival. Beosztottal nem beszélheti meg üzleti gondjait, ügyféllel sem. Ha van is partnere a cégben, akkor is együtt vannak bele szűkülve a problémába. Ez a beszűkült tudatállapot az, amiben belső vívódások miatt nem haladtam előre, csak körbe-körbe. Én is kisvállalkozóként dolgozom. Már 3 hónapja gyötrődtem, kerestem a saját utamat, amikor végre megkerestem Czagler Zsuzsa coachot. Előtte túl sok változó volt az agyamban, nem tudtam eldönteni, merre menjek, melyiket csináljam. Teljesen elapróztam magam, nemcsak szellemileg és időben, de anyagilag is. Hiába költöttem 100 egységnyi bevételből 30-at marketingre, nem térült meg. Ezeket adta Zsuzsa nekem 3 alkalom alatt megoldás-fókuszával, és rálátásával."