✽✽✽ Rilla

„Köszönöm, Zsuzsi!

Hát…. ma megnyitottam új fb oldalam!

Ez a vágy, ötlet, terv már régóta érlelődik bennem. Sok-sok pro és kontra érv nyüzsgött a fejemben, és igazából most sem dőlt el a meccs… 🙂 Inkább az van, hogy azt érzem, ha valami ennyire bolygat, nem hagy békén, akkor azzal dolgom lehet. Jó lesz ezzel foglalkozni, hogy meddig, azt nem kutatom!

Az egész akkor kezdődött, mikor veled dolgoztam, és azt kérdezted, miért nem teremtem meg én a teret, a felületet saját magamnak. Íme, megtörtént… hát, kicsit lassan érő típus vagyok 🙂 🙂

Meglepő, mellbevágó volt a legtöbb kérdésed! Hű, a kérdéseid nagyon erősek voltak! Elgondolkodtattak, megállítottak, olyan új utakra terelték a gondolataimat, amerre magamtól nem merészkedtem volna.

Külön köszönöm a figyelmedet, hogy észrevetted a harmadik alkalommal, hogy „van itt még valami”, a szép történet még nem kerek. Messzebb jutottunk ezután, mint az első két találkozáskor!

Akkori szavaid még mindig munkálnak bennem, remélem, a többi elképzelés is testet ölt hamarosan, belül már körvonalazódik!

Hálás vagyok neked ezért a lehetőségért, az idődért, az ötleteidért, a figyelmedért! Segítségeddel a körbe-körbe járó gondolataim új irányt tudtak venni, saját magam találtam új megoldásokat. Köszönöm, hogy minden találkozásunk után elküldted pár sorban a lényeget, így bármikor fel tudom idézni az elhangzottakat!

Jó szívvel ajánlom a veled való munkát mindenkinek, aki elakadt valahol!

Sok sikert kívánok neked, szeretettel ölellek, Rilla”

https://www.facebook.com/finomesnoies/