Nem merek kiállni magamért

 

 

Az egyik korábbi kliensem hasonló problémával keresett meg, és a közös coaching folyamat végén így nyilatkozott az eredményről:

Judit

"Zsuzsa nagy segítségemre volt az elmúlt időszakban, amikor is borzasztó bizonytalanságot éreztem magamban a döntéseimet illetően. A beszélgetéseink alatt meg tudtam teljesen nyílni, közösen felfedtük a problémákat és minden egyes beszélgetés végére volt egy kész tervem a jövőbeli lépéseimre, cselekvéseimre. Zsuzsa mindvégig a probléma megoldására fókuszált, hogy miből fakadhat a határozatlanságom és segített rávezetni, kimondatni velem, ami felé tartani kellene és segít leküzdeni a belső harcomat saját magammal.
Napi szinten tudom alkalmazni a technikákat és hozzáállásomat amit Tőle tanultam és amiért nagyon hálás vagyok. Fejlődtem az énképem kialakításban, önbecsülésben, kommunikációban is.
Igazából mindenkinek ajánlom ezeket a beszélgetéseket, hiszen nagyon jó kimondani és közösen, együtt átgondolni a probléma gyökerét és több megoldási lehetőséggel is megnyugtatni magunkat, hogy van kiút a bizonytalanságból, önbizalomhiányból."