Ügyfeleink visszajelzései

 • Egy csapat motiváció felmérésnek résztvevői így nyilatkoztak a tréningről:

Risztics Gábor
Lead Accounts Payable Operations Manager GE Global Operations
“Ön és mások ismerete felső fokon.”
A csapat jobban összekovácsolódott. Érdekes volt látni és jobban megismerni egymást és az ütközési pontokat beazonosítani.
A különféle emberek motivációinak megértése, és ennek függvényében és tudatában kit hogyan és mivel lehet motiválni, vagy hatni rá.

Dóri Szamosi
Ez egy olyan tréning, ahol megismered a saját jelenlegi hajtóerődet és segít ezt kontextusba helyezni a jelenlegi csapatoddal: mitől működtök jól és esetleg mitől nem?
Mindenki kiragadott valami momentumot a tréningről és ezeket azóta is használjuk a mindennapokban a munkánk során, visszahivatkozunk a tréningre.
Kaptam visszajelzést arra, hogy jelenleg mi motivál. Volt amelyik faktorral egyáltalán nem voltam tisztában. Nagyon hasznos volt, hogy jobban megértettük a csapatdinamikánkat azzal, hogy megismertük egymás jelenlegi high level motivációit és azok egyes jegyeit.

Egy résztvevő
Jobban megismerhettük egymás személyesebb szféráját, ezáltal közelebb kerültünk egymáshoz.
Hasznos management tool, mely…

 • Megmutatja a csapat tagok motivációit egyéni szinten
 • Mérhető, chart szinten kimutató eredményeket ad
 • Irányt mutat a fejleszthető motivációs területekre

Leghasznosabb amit tanultam:

 • Motivációs kategóriák
 • Erejük
 • Hiányuk demotiváló faktora
 • Sajátomtól eltérő motivációval rendelkező személlyel akár ütközés is lehet.
 • Ingyenes Motivációs Térkép bemutatónk résztvevői így nyilatkoztak az eseményről:

Kotva Kriszti:

„Letérképeztem”, hogy milyen irányba menjek tovább. Rájöttem, hogy az érdeklődési köröm, az hogy mit keresek egy ideális munkakörben, az mérhető. Szemfelnyitó!

Holló Katalin:

„Növeli a vezetők tudatosságát. Jöjjön el, álljon meg, és önreflektíven gondolkodjon el arról, hogy mennyire motiváló vezető.”

Boros Anikó:

„Van benne energia, inspiráló.”

Zsuzsa:

„Nagyon fontos téma, aktuális és értékes megoldási lehetőségekkel. Szuper dolog egy mérhető és logikus rendszerről hallani a motiváció témájában. A számszerűsítés, az új rendszer klassz keretbe foglalja a motivátorokat. Logikus összehasonlítható, könnyen kezelhető.”

Szőke Kinga:

„Új ismereteket adott, más megközelítést a motivációhoz. Fontosnak tartom a motiváció feltérképezését, pl. egy szervezet hatékonyabb, kiegyensúlyozottabb működését segíti.”

Egy résztvevő:

„A gondolkodásmód megismerése volt számomra a legérdekesebb, ill. a demotiváló tényezőkben való gondolkodás. Jó önismeret, segít átgondolni, hogy hol vagyunk most.”

Mariann:

Mi a leghasználhatóbb, amit tanultam? „Maga a rendszerbe állítás, a motivátorok rendszerben történő vizsgálata. Fontos-elégedett-kielégítetlen motivátorok lehetséges szerepei.”

Gabriella:

Hasznos módszer mind egyénileg, mind céges szinten. Közvetlen, kedves, követhető elődadók. Számomra érdekes infó, tudás.

Lajos:

„Ez egy új eszköz, amit meg kell ismerni. A motiváció szubjektív mérhetősége egyszerűsíti a megismerését.”

Máté Brigitta:

Hasznos technika nagyobb cégeknek és coachok számára, plusz a motivációs/life/business coach képzéseknek is.

Gabriella:

Részt vettem egy előadáson, “üzleti reggelin”, a címbeli témában, melyen egy új módszert mutattak be arról, hogyan lehet felmérni a motivációinkat. Én a saját egyéni motivációim meghatározása miatt mentem, de volt ott jó pár HR-es és coach, őket nyilván elsősorban a munkahelyi környezetük, csoportok, az állásokra pályázók, vagy ügyfeleik motivációinak feltérképezéséhez használható módszerek, illetve a motivációs térkép eredménye és alkalmazhatósága érdekelte. Az előadást hallgatva több ismerősöm is eszembe jutott: “Hű de jól jönne ez neki is” “Ez a példa XY-t és a tipródásait juttatja eszembe, neki is ajánlom majd; rájön, milyen irányba érdemes elmozdulnia”…; XZ-nek pedig lehet, szintén használnának a tanácsok, akár egy tréning a csapata motivációinak felmérésére, eredményül pedig az értékes emberek megfelelő motiválása által még jobb teljesítményt tud majd kihozni s csapatából. Ez az első előadás inkább csak egy előzetes, bemutatkozás, de így is adott nekem jó pár használható információt. Szívesen ajánlom mindenkinek! Nem csak csapatnak, de egyéneknek is készítenek motivációs térképet.

 • Bank, Képzés és fejlesztés főosztály, junior képzési tanácsadó visszajelzése

Köszönöm szépen a teljes körű tájékoztatást. Nagyon hasznos volt abban, hogy felismerjem saját, valamint a kollégáim motivációit, és ezáltal jobban megértsem a működésünket!

 • Egy pszichológus ügyfél visszajelzése

Szkeptikus voltam a “Motivational Maps”-el kapcsolatban, mivel előtte már rengeteg tesztet töltöttem ki, amik mindenfélét ígértek, de aztán az eredményekben mégsem tudtam magamra ismerni. Ez alkalommal is kétkedve néztem a számokra és diagramokra, amiket Zsuzsa elém rakott. Jó pár ponton csodálkoztam, hogy jöhetett ki ez vagy az, biztos megint téved a teszt. De aztán Zsuzsa magyarázatát hallgatva világos lett, hogy az első ránézéses értelmezésem nem mindenhol helytálló és helyes szemszögből megvizsgálva már teljesen korrekt eredmények jöttek ki. Meglepően jól „belelátott” a teszt a jelenlegi helyzetembe és a coach segítségével sikerült irányt is találni az eredmények mentén a jövőbeni változtatásokra vonatkozóan.”

 • Egy kisvállalkozás vezetőjének visszajelzése

Hasznos volt az elemzés, köszönöm szépen! Leginkább az segített, hogy a gyorsaságomra adott magyarázatot, ami segít elfogadnom mások lassabb ütemét. És most, hogy belegondolok, talán a jelen kisebb prioritása a jövővel szemben lehet az oka a halogatásnak, amire hajlamos vagyok.