Rólam – Czagler Zsuzsa, coach és motiváció szakértő

Czagler Zsuzsa

Amióta csak eszemet tudom, egész életemben mindig azt kerestem, hogyan tudnám máshogy, egyszerűbben, jobban csinálni, megváltoztatni a dolgokat.

Villamosmérnökként, programozóként kezdtem, majd néhány év múlva szakmát változtattam a marketing irányába, és média-tervezési/vásárlási szakember lettem. 5 évet töltöttem egy nagy multi cégnél a termékeit reklámozva, majd átmentem a másik oldalra a média ügynökségekhez – itt 16 évig ügyvezető igazgatóként dolgoztam. A 16 év alatt én végeztem a HR funkciók nagy részét is, mint felvételiztetés, tehetségfejlesztés, tréningek tartása, kompenzációs csomag összeállítás, csapatépítés. Ezek alatt az évek alatt elkezdtem érezni, milyen nagy siker embereknek segíteni, látni az ő fejlődésüket és az abból fakadó boldogságukat. Rájöttem, hogy az igazi siker számomra az, ha hozzájárulhatok mások életének javításához, és láthatom hogyan élik meg a boldogságot ennek következtében.

Közben jelentős önismereti munkán mentem keresztül, melynek részeként 2014-ben elkezdtem az NLP mester képzést. Az NLP volt az, ami számomra egységbe tudta foglalni az életemben addig tapasztaltakat. NLP egy nagyon egyszerű eszköztár arra, hogy felfedezzem a neurologóiai (Neuro) folyamataimat, a nyelvi (Linguistic) és viselkedési mintáimat, melyeket tapasztalat útján (Programozás) tanultam meg, és ezeket hogyan változtassam meg egy adott cél elérése érdekében.  

Onnantól kezdve tudtam, hogy más a sorsom, mint hogy ügyvezető legyek egy média ügynökségnél. Segíteni akarok az embereknek, hogy kijöjjenek a mindennapi küzdelmeikből, elakadásaikból, kilátástalannak tűnő gödreikből, és tovább induljanak a boldogságuk felé. Ekkor kezdtem el újra tanulni, és 2016-ban több, mint 2 évtizednyi multi céges tapasztalat után megint szakmát változtattam.

2017 óta ICF ACC minősítésű coachként kezdtem el dolgozni, most immár a saját vállalkozásommal. 2014 óta folyamatosan dolgozom saját magam és az emberek megismerésén, és lépést tartok a coach szakma legfontosabb újdonságaival.
Ennek nagyon jelentős lépése, hogy 2018 elején megszereztem az Accredited Motivational Maps Licenced Practitioner képzettséget, melynek segítségével új dimenzió nyílt a coachingban, illetve ez egyéni és csapat motiválásban, ill. teljesítmény növelésben.

Czagler Zsuzsa,
a VIP Coaching Center ügyvezetője

Coachként Cherivel a LEAP mozifilmen
Chérie Carter-Scott- al, a világ egyik legelső coachával

Folyamatos önfejlesztésem és szakmai fejlődésem legjelentősebb lépései