Motivational Maps akkreditációs képzés – Legyen Ön is motiváció szakértő

Akkreditációs lehetőségek

Az Aspirin Business-el együttműködve három lehetőséget ajánlunk, mely közül kettőt kimondottan a  magyar coachok számára dolgoztunk ki:

Online képzés

 

Személyes
képzés
Budapesten

(okt. 24-25-én Budapesten)

Személyes képzés

a módszer szülőhelyén Angliában, ahol a módszer szülőapjával James Sale-el is találkozhat

 (A képzések csak megfelelő számú jelentkezés esetén indulnak.)

Miért éri meg velünk tanulni?

  • Sok tapasztalattal rendelkező Senior Business Practitionertől tanulhatsz a legmélyebb tudásért
  • Nagyon rugalmas, gyors és ügyfélbarát kiszolgálás
  • Kelet-európaiak számára is megfizethető ár
  • Többfajta képzési mód
  • Extra támogatás az elsők között akkreditált Magyarországi Licenced Practitionerek csapatától

Kitől tanulhat?

Volt szerencsém több Motivational Maps oktatótól is tanulni, illetve találkozni és eszmét cserélni a módszer alkotójával James Sale-el és több művelőjével. Így megismerhettem James Sale szellemiségét a Motivational Maps mögött.

Ezért  különösen nagy örömömre szolgált, hogy ezt a szellemiséget teljesen továbbvivő Senior Motivational Maps Business practitioner Susannah Brade-Waring-től (Aspirin Business Solutions) is tanulhattam, és nála tehettem le az akkreditációt.

Susannah a legnagyobb tapasztalattal rendelkező öt Senior Business Practitioner egyike, aki egyedül 90-nél is több coachot képzett ki  az összesen mintegy 400 működő Licenced Practitioner közül. Susannah több mint 8 éve végez Mappinget, és ennek során hihetetlen mennyiségű tapasztalata keletkezett, amit képzései alatt megoszt tanítványaival. Susannah küldetésnek tekinti a Motivational Maps terjedését, ezért még magyar mércével is megfizethető áron végzi az akkreditációt.

Külön nagyon jó pont az ügyfélkapcsolatot ellátó Heath Waring hihetetlen gyorsasága, ügyfélcentrikussága, rugalmassága.

Ezért szívből tudom ajánlani az Aspirin Business képzéseit, mint a minőség, jó ár, gyorsaság mellett nagyon rugalmas és profi ügyfélszolgálattal rendelkező képző céget.

A VIP Coaching Center egy Licensed Practitionererekből álló csapat, mely az Aspirin Business üzleti partnere és egyben egyetlen hivatalos magyarországi csatornája.