✽✽✽ Leskovics Andrea

✦ Megéri-e a Coach a kisvállalkozónak? ✦
Egy ügyfelem visszajelzése:

„A KKV-s egyedül van gondolataival. Beosztottal nem beszélheti meg üzleti gondjait, ügyféllel sem. Ha van is partnere a cégben, akkor is együtt vannak bele szűkülve a problémába. Ez a beszűkült tudatállapot az, amiben belső vívódások miatt nem haladtam előre, csak körbe-körbe.

Én is kisvállalkozóként dolgozom. Már 3 hónapja gyötrődtem, kerestem a saját utamat, amikor végre megkerestem Czagler Zsuzsa coachot. Előtte túl sok változó volt az agyamban, nem tudtam eldönteni, merre menjek, melyiket csináljam. Teljesen elapróztam magam, nemcsak szellemileg és időben, de anyagilag is. Hiába költöttem 100 egységnyi bevételből 30-at marketingre, nem térült meg.

Ezeket adta Zsuzsa nekem 3 alkalom alatt megoldás-fókuszával, és rálátásával:

· Segített nekem rendszerezni a gondolataimat, és kijelölni az irányt a sok változóból.
· Nem mondta meg, mit csináljak, csak segített ráfókuszálnom a lényegre, és megtalálnom a saját válaszomat.
· Ennek eredményeként azonnal döntést tudtam hozni, ráfókuszálni az irányomra, és ebbe fektetni az energiáimat.
· Azóta közösséget is tudtam építeni magam köré, ami tovább segít.
· 2x jobban megtérülnek a marketingköltségeim, és bevételem 70-80%-al több, mióta megtaláltam a vállalkozásom számára a megfelelő irányt.

Miért érdemes coach segítségét kérni, és Zsuzsával dolgozni? Zsuzsa nagyon megoldás fókuszú, nagy rálátással, jelentős üzleti tapasztalattal, ügyvezető igazgatói múlttal rendelkezik, vállalkozóként is tud magán segíteni, referenciákkal rendelkezik, mivel már több kisvállalkozó ismerősömet is támogatta a saját útjára találásban.”

Leskovics Andrea, fogyókúra-terapeuta pszichológus http://leskovicsandrea.com/