A “lelki-Waze”, a “lélek dugó-figyelője”, hogy elérd az életcélodat időben.

A Waze egy közösségi valós idejű közlekedési- és útinformációkat adó navigátor rendszer, több millió autós az utakon, akik együtt dolgoznak egy közös célért: legyőzzék a dugókat, hogy mindenki a legjobb útvonalon és időben jusson el a céljához.

Ehhez mindenki azonnal információt ad az általa megtapasztalt dugóhelyzetről és annak okáról, hogy a többi autós már ne kerüljön bele, és a Waze ez alapján azonnal mutatja a kerülőút lehetőségeket.
Nemrég elindultam vidékre egy konferenciára. Waze mutatta, hogy időben odaérnék, ha nem a megszokott úton mennék, hanem hosszabb úton. De nem volt kedvem lekanyardoni, mert akkor nagyon oda kellett volna figyelni a vezetésre, az ismeretlen útra. Úgyhogy lebeszéltem magam,mondván, hogy majd mire a dugóhoz érek, úgyis majd elmúlik. Hát nem múlt el. 45 percet késtem, még soha ennyit sehonnan. Pedig az arrajárók látták és szóltak, hogy baleset van, sőt a Waze megmutatta a lehetséges kiutakat is. De én nem vettem komolyan, a kényelmet választottam. Dönthettem volna úgy is, hogy útirányt változtatok, kicsit jobban kellett volna figyelnem az útra és akkor odaértem volna.
A Saját utamon napon hasonlóan a Wazéhoz megmutattunk olyan lelki útakadályokat, útjelzőket, lelki baleseteket, és azok kikerülési lehetőségeit, amiket én és előadótársaim már láttak, és tudják hogyan kerülhető el.
Szóval, ha elakadtál utadon, érdemes egy ” lelki-Wazehoz” , a “lélek-dugó-figyelőjéhez” fordulni, aki meg tudja mutatni, merre van az elakadás az életutadon, és segít megtalálni a számodra legjobb kikerülő utat.
Akár itt is kérhetsz időpontot: 

Bejelentkezem ingyenes konzultációra!