“Hatásos beszéd” csoportos workshop

Sok konferencián vettem már részt és sok előadót láttam már. És túl sok olyat is láttam, ami halálra untatott. De láttam pár olyat is, amitől felnyíltak a szemeim, leesett az állam, a füleim befókuszáltak, és ezekről a beszédekről hetekig szívesen meséltem a barátaimnak, kollégáimnak.

Mindig is kíváncsi voltam vajon mi lehet a különbség a két típusú előadó között. Hogyan tudja az egyik előadó felkelteni a közönség érdeklődését, bevonni őket az előadásba, és pillanatokkal korábban miért nem volt képes ugyanerre a másik? Egyszerű volna azt mondani, hogy az első előadó ilyen tehetséggel született. Egyszerű volna azt mondani, hogy ez előre elrendeltetett, mivel ez azt jelentené, hogy ez egyeseknek privilégium és mások meg se tudják tanulni, felesleges is megpróbálni.

A jó hírem, hogy meg tudja tanulni, mivel még én is meg tudtam!
Néhány évvel ezelőtt még én voltam az, aki nem mert mások előtt beszélni, mostanra pedig élvezem ha sok száz ember előtt beszélhetek.

A döntés a Öné, hogy bele mer-e vágni, és megtanul-e prezentálni, előadni a segítségemmel, mint tapasztalt előadó segítségével.

Jelentkezni az alábbi email-címen tud: info@vipcoachingcenter.hu