V. Magyar Marketing Fesztivál

V. Magyar Marketing Fesztivál

V. Magyar Marketing Fesztivál – 2018.01.25
A marketingorientált kis- és középvállalkozások üzleti évnyitója, ahol a szakma nagyjai bemutatják a 2018-as év üzleti- és marketingtrendjeit. Topkategóriás előadók, trendek, újdonságok a szakkiállításon, számtalan ajándék, és moderált kapcsolatépítés. Megtudhatod, hogyan szerezz ügyfelet és építsd a cégedet 2018-ban! Nézd meg a programot ITT!

Útválasztás: Hétvégi elvonulás

Útválasztás: Hétvégi elvonulás

Kiszabadulva a mindennapi mókuskerékből, nyugodtan, tudatosan a saját életcélunkra fókuszálunk és megtervezzük az célunk elérésének kezdő lépéseit, egyéni, páros, csoportos ráébresztő „AHA” gyakorlatokkal, sok ráébredéssel, rácsodálkozással, mozgással és nevetéssel…

További információt itt találsz.

Útirány témaműhely

Útirány témaműhely

A saját boldogságunkhoz vezető úthoz kapcsolódó témák, tipikus problémák csoportos feldolgozása feladatokkal,  „AHA” élményekkel, megosztásokkal. A témákat a nagysikerű Saját utamon nap visszajelzései alapján indítjuk.

További információt itt találsz.

“Önbizalom-gyúrás” workshop

“Önbizalom-gyúrás” workshop

Önbizalom-gyúrás egész napos workshop, adott szezonra igazított fókusszal:

–       Tavasszal, nyáron: Hogyan viszonyulunk a testünkhöz, hogyan találjuk meg magunkban a szépséget és hogyan merjük megmutatni azt.

–       Ősszel, télen: Hogyan találjuk meg magunkban az erőt, a képességet, hogyan állunk ki magunkért.

További információt itt találsz a workshopról.

„A Te időd, a Te eredményed” workshop

„A Te időd, a Te eredményed” workshop

Ezen a workshopon nem csak idő menedzsmentet tanulhatsz!
A sok-sok idő menedzsment metodológia közül, mellyel szerencsém volt találkozni tanulási utam során, ez az, amelyik a legnagyobb hatást gyakorolta életemre ÉS olyan tudatosságnövelő gyakorlatokkal ötvöztem, melyek segítenek felnyitni a résztvevők szemét, hogy tudatosak legyenek: Mi és miért fontos.

Tudj meg többet a workshopról itt.