Előadás a BabaFesztiválon

Az előadás címe: A motiváció növelés, mint a munkaerő-megtartás és teljesítménynövelés eszköze
Témája:
Manapság arról szól minden hír, hogy nincs elég munkaerő, és nem elég, hogy nem jönnek, de hamar el is mennek a cégektől az emberek? Hogyan lehetne ezt megakadályozni? És vajon hogyan lehet elérni, hogy az ott maradó dolgozók viszont szívvel-lélekkel dolgozzanak? Vajon ennek csak a pénz lenne az oka, vagy valami más is? Mi köze a motivációnak a teljesítményhez? Hogyan lehet a teljesítménycsökkenéssel küzdő kollégát és csapatot újra fel lehetne tuningolni?

Az előadás végére a résztvevők néhány esettanulmányon keresztül

  • Megismerik a 9 különböző motivátort
  • Értelmezik, hogy mi az, ami motiválja őket
  • Felismerik, hogyan tudják nemcsak saját magukat, de másokat is motiválni
  • Rálátnak arra, hogyan tudják akár bérköltség-növelés nélkül is motiváltabbá tenni munkatársaikat

További információt itt talál.

Saját utamon nap

Úgy érzed, hogy most nem ott vagy az életedben, ahol lenni szeretnél? Gyakran vagy rosszkedvű, fáradt, stresszes, kimerült? Boldogabb életre vágsz?

Akkor Neked való a Saját utamon nap!

Ezen a napon sokféle inspiráló előadást hallhatsz és önismereti gyakorlatok végezhetsz.  Megmutatjuk, hogyan lehet felismerni az utadban álló akadályokat és segítünk megtenni a régóta vágyott első lépéseket. A te kezedben van a választás, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél!

EZ LESZ AZ A NAP, amikor elkezdhetsz lépkedni: végre a Saját utamon a Saját boldogságom felé!

További információt itt találsz.

A legmotiválóbb üzleti reggeli

Köszönet az első “Legmotiválóbb üzleti reggelink” résztvevőinek az aktív részvételért, a fontos kérdésekért, a hasznos hozzászólásért, a jó hangulatért és a visszajelzésekért. Három fős csapatunk első együttes előadására nagyon sok pozitív és konstruktív visszajelzés érkezett. Megvan a motivációnk a következőre, amiről hamarosan hírt adunk. Köszönjük a WIFI Hungárianak a terembiztosítását is, ami nélkül ez a reggeli nem jöhetett volna létre.

Az esemény részleteit itt találod.

Előadás az ELTE “Tanulás, tudás, innováció” konferenciáján

Az előadás címe: A “Nem tudom” állapot, mint a jövő újraírási lehetőségének hasznos útirányjelzője

Nagyon jó tapasztalat és nagy megtiszteltetés volt a 4. Tanulás, Tudás, Innováció konferencián előadni az ELTE-n. Érdekes volt a “nem tudásról” erőforrásként beszélni, mint egy útirányjelzőről a jövő megváltoztatásához. Köszönöm a lehetőséget Szilvia Laknernek és Kürti Krisztiánnak, hogy megkerestek, és külön köszönöm a kb. 40 résztvevőnek a támogatást és az interaktív részvételt.

V. Magyar Marketing Fesztivál

V. Magyar Marketing Fesztivál – 2018.01.25
A marketingorientált kis- és középvállalkozások üzleti évnyitója, ahol a szakma nagyjai bemutatják a 2018-as év üzleti- és marketingtrendjeit. Topkategóriás előadók, trendek, újdonságok a szakkiállításon, számtalan ajándék, és moderált kapcsolatépítés. Megtudhatod, hogyan szerezz ügyfelet és építsd a cégedet 2018-ban! Nézd meg a programot ITT!

„A Te időd, a Te eredményed” workshop

Ezen a workshopon nem csak idő menedzsmentet tanulhatsz!
A sok-sok idő menedzsment metodológia közül, mellyel szerencsém volt találkozni tanulási utam során, ez az, amelyik a legnagyobb hatást gyakorolta életemre ÉS olyan tudatosságnövelő gyakorlatokkal ötvöztem, melyek segítenek felnyitni a résztvevők szemét, hogy tudatosak legyenek: Mi és miért fontos.

Tudj meg többet a workshopról itt.