Czagler Zsuzsa
0év vezetői tapasztalat

Czagler Zsuzsa

Motivational Maps Business Practitioner and Trainer for Hungary
Liberating Leadership Practitioner
ICF ACC Coach, Mentor, NLP Master
Managing Director, VIP Valued Inspired People

Hiszem, hogy lehetséges boldogan élni és közben a leghasznosabban hozzájárulni a világ fejlődéséhez. Célom, hogy megmutassam azoknak az embereknek, akik úgy érzik túlhajszoltak, stresszesek, demotiváltak, megakadtak magánéletükben vagy karrierükben, hogyan valósítsák meg azt az értékes életet, amire születtek.  Motivált emberként boldogabbakká és munkájukban is eredményesebbekké válnak. Ezáltal a cégek teljesítménye is nő. 

Boldogabb emberek = nagyobb teljesítmény = jobb világ

Szolgáltatásaink

Rólunk írták

Elégedett ügyfeleink
After hearing Zsuzsa tell her life story at a conference, I was compelled by her positive energy to reach out and ask for help. I am so happy I did. In a few short sessions, she helped me go from clueless to a structured plan for ...

After hearing Zsuzsa tell her life story at a conference, I was compelled by her positive energy to reach out and ask for help. I am so happy I did. In a few short sessions, she helped me go from clueless to a structured plan for my next career move. What makes Zsuzsa unique is that she is a great listener who guides you toward the truths that are just under the surface without pushing her own agenda. I really liked her flexibility with timing and the digital sessions because it removed the stress of having to get somewhere and this was really helpful with my baby. One of the most important lessons she taught me is that I already have my own formula for success and that I need to trust it. This is something I will cherish for the rest of my life.

Devon - expatriate in Hungary, 2019

Legfrisebb blogbejegyzések

Hírek a motiváció, az Ön és a szervezet fejlesztés világából.

Mert hiszek a Szer-elemben, és az EGYÜTTben

Egy kedves kollégám nők+férfiak és a szerelem kapcsán írt vitairatára reagálva született ez az írásom, aki azt feszegeti némileg a nemi sztereotípiák mentén, hogy
Mi a helyzet a párkapcsolatokkal? Vannak? Van igazi intimitás? Van két felnőtt, érett személyiség szövetsége? Van az "Együtt"? 
Hol vagytok Nőies Nők, szabadok, kedvesek?
Hol vagytok Férfiak, biztonságot nyújtók, erőtöket uralók?
Hogyan lesz ebből, "Együtt"? 

Ezek pedig az én gondolataim

Szerintem néhány dolog megmagyarázza az egészet: elvárások/korlátok + feltételekhez kötött „szeretet”

És megoldható a tudatosság és a velejáró szabadság, elfogadás, feltétel nélküli szeretet útján.

 

ápr. 22.

Vezetői tippek a járványhelyzetben - hogyan tartsuk fenn a teljesítményt?

Elvileg ugyanaz a munka, mégsem megy olyan jól. Miért? Mi változott? Máshogy használja a munkaidejét? Nem tudja vagy nem akarja csinálni? Honnan tudjuk meg?Mit tudunk tenni a teljesítmény fenntartásáért? Vagy akár növelni is lehet a teljesítményt? Hogyan? ....

 

 

ápr. 17.

Motivácós tippek: Mivel kezdjük az újjáépítést?

Húsvét utáni Motivációs Ügyeletünk témája az újjáéledés: Mivel kezdjük az újjáépítést a vírus lecsengése után egyéni és csapat szinten a motiváció tükrében?
• egyén - teljesítmény - jövő, melyikre koncentráljak mint vezető?
• újjáépítés a csapatomban a vírus után

Konklúziónk: ha nem teszteltjük folyamatosan a csapat motivációs irányultságát a változásban akkor csak sötétben tapogatózunk. Tehát Teszt-teszt-teszt, és akkor fogjuk igazán tudni, hogyan tudjuk a csapatmotivációját növelni.
Témaindító: Horányi Tibor, motivációszakértő, Digital Detox Trainer, 

Partnereink

Partnereink alcím