Czagler Zsuzsa
0év vezetői tapasztalat

Czagler Zsuzsa

Motivational Maps Business Practitioner and Trainer for Hungary
Liberating Leadership Practitioner
ICF ACC Coach, Mentor, NLP Master
Managing Director, VIP Valued Inspired People

Hiszem, hogy lehetséges boldogan élni és közben a leghasznosabban hozzájárulni a világ fejlődéséhez. Célom, hogy megmutassam azoknak az embereknek, akik úgy érzik túlhajszoltak, stresszesek, demotiváltak, megakadtak magánéletükben vagy karrierükben, hogyan valósítsák meg azt az értékes életet, amire születtek.  Motivált emberként boldogabbakká és munkájukban is eredményesebbekké válnak. Ezáltal a cégek teljesítménye is nő. 

Boldogabb emberek = nagyobb teljesítmény = jobb világ
Motivált munkatársak
Érthetővé és láthatóvá tett motiváció

Motivált munkatársak

Mennyibe kerül egy kolléga motivációvesztése és emiatti felmondása? Pénzügyileg akár több milliós direkt költséget is jelenthet. Ezt lehet megspórolni szolgáltatásunkkal.
Nagy teljesítményű vezetők
Útmutató vezetőknek a csapatuk motiváláshoz

Nagy teljesítményű vezetők

Mit csinálnak a hatékony menedzserek másképp, amivel nagy teljesítmény jön létre? Ezt tanítjuk meg az egyszerű és üzembiztos útmutatóval, a 20 éven át tesztelt, validált és mindig működő rendszerével.
Motiváció szakértők
Motivational Maps Licenced Practitioner képzés

Motiváció szakértők

Hogyan terjesszük a motivációt együtt? Olyan coach képességekkel rendelkező vezető, HR-es kollégáknak ajánljuk, akiknek első számú prioritása a dolgozók motiváltan tartása és fejlesztése, és a nagyobb céges teljesítmény és eredményesség elérése

Szolgáltatásaink

Rólunk írták

Elégedett ügyfeleink
After hearing Zsuzsa tell her life story at a conference, I was compelled by her positive energy to reach out and ask for help. I am so happy I did. In a few short sessions, she helped me go from clueless to a structured plan for ...

After hearing Zsuzsa tell her life story at a conference, I was compelled by her positive energy to reach out and ask for help. I am so happy I did. In a few short sessions, she helped me go from clueless to a structured plan for my next career move. What makes Zsuzsa unique is that she is a great listener who guides you toward the truths that are just under the surface without pushing her own agenda. I really liked her flexibility with timing and the digital sessions because it removed the stress of having to get somewhere and this was really helpful with my baby. One of the most important lessons she taught me is that I already have my own formula for success and that I need to trust it. This is something I will cherish for the rest of my life.

Devon - expatriate in Hungary, 2019

Legfrisebb blogbejegyzések

Hírek a motiváció, az Ön és a szervezet fejlesztés világából.

Hogyan lehet értelme bármilyen munkának?

Rengeteg kutatás szól arról, hogyan motiváljuk az embereket. A Motivational Maps motivációtérképezéses alapján  saját ügyfeleimen (200+) is azt látom, mind pedig a világban (közel 50,000 fős mintán) azt tapasztalható, hogy az értelmes munka az emberek mintegy 80%-ának a top 3 motivátora között van., azaz ez az egyik legfontoabb motivároruk.  

Foltozzuk be a lyukakat a motiváció vödrén!

Egyszer elvittem egy külföldi vendéget egy nagyon elegáns Duna-parti hajóétterembe. Az étterem ételei kiválóak voltak, a pincérek udvariasak, segítőkészek. Vendégem maximálisan elégedett volt, aztán kiment... 

Demotiválni akarod? Dobd be a zúgókkal teli áradatba mentőöv nélkül!

Miért csodálkozik a boltos, ha a vevő azonnal kifordul a boltjából, amikor …

1) …látja, hogy a kirakattal ellentétben bent nem az ő ízlésének megfelelő áruval találkozik; ...

Partnereink

Partnereink alcím