1. Magyar Motivational Maps konferencia

Vezetők a motivációról

2020/05/08: Akik tudják, hogyan kell nyertesként kilábalni a demotiváló válsághelyzetekből. Ami közös bennük: emberek fejlesztéséért felelősek. Ismerik a demotiválódás mikéntjét, hatását, tesztjét, ellenszerét: tapasztalták már a motivációtérképezés hatását saját magukon, akár kollégáikon, csapataikon. Ami különböző: Vannak köztük nagyvállalati, multi, magyar, külföldi, vidéki, termelő, gyártó, szolgáltató, KKV és startup hátterű vezetők, cégvezetők, fejlesztők, trénerek. Ők már tudják gyakorlatból, miként lehet a bármikor felbukkanó demotiváltságot leküzdeni. Zsuzsanna Illés, Zsuzsanna Czagler, Zoltán Zsolt Gábor; Attila Albert; Balázs Szaradics; László Fröhlich

Motivátorkölcsönhatások

2020/05/22 Mi köze a motiváltságnak az idő menedzsmenthez, a pénzhez/profithoz, a főnökhöz, a külső hatásokhoz, a szervezeti hálózatokhoz, a múlthoz, a magánélethez, a családhoz, a gyerekhez?
Hogyan hasonlít a demotiváció a járványhoz? Hogyan terjed a szervezeti hálózatban? Hogyan okozhat óriási anyagi kárt? Hogyan tud a túl sok pénz demotiválni?
Hogyan tudja szétverni egy motivált vezető a csapatát?
A motivátorok eddig még egyben be nem mutatott összefüggéseiről, egymásra hatásairól, a motiváltság/demotiváltság terjedéséről, az anyagi konzekvenciákról beszélünk.

A motiváció másik oldala

2020/05/15: Miért lesz zöld hajú punk egy konszolidált családanyából? Mi köze ennek a meg nem élt motivátoraihoz? Mi van akkor, ha nem élhetőek meg a motivációk, mert a kényszerek hatására nincs lehetőség javítani a helyzeten? Milyen viselkedések várhatóak és tapasztalhatóak ilyenkor? Mit lehet olyankor tenni, amikor a motiváció "sötét oldala", destruktív, nem építő viselkedésekben mutatkozik meg? Ilyen és hasonló érdekességekkel mutatja meg a motiváció másik oldalát Novak Ágnes, a coachOK.hu Coachok Szakmai Szövetségének főtitkára.

Beszélünk motivátorul?

2020/05/12 Miért van ez? Ugyanazt a munkát végzik, ugyanannál a cégnél, ugyanolyan szaktudással. Az egyik állandóan morogva kioktat másokat. A másik csendesen elvan a sarokban, de egyszer hirtelen kiborul. A harmadik lelkesen dolgozik. Az első megszelídül, ha egy új kollégának megmutathatja szakértelmét, aki elismeri azt. A másikat kenyérre lehet kenni egy nyilvános dicsérettel. A harmadikat mindig felvillanyozza, hogy megint újat tervezhet, ami még hasznosabb az ügyfeleknek. Mi más náluk? Érdekel a motivátorok nyelve?
Kezdjük megérteni a kapcsolati motivátorokat: "Megőrző", "Barát", "Sztár". Do you speak "Defender, Friend, Star"?

Beszélünk motivátorul?

2020/05/19. 2. rész. Beszéled-e a jövőépítés motivátorainak a nyelvét? Az 1. Magyar Motivational Maps konferencia résztvevői szerint egyértelműen más motiválja az embereket válság alatt, mint amilyen motivátorokkal a jövőt lehet építeni. A válságot már megéltük, de vajon készek vagyunk-e a jövő újjáépítésére? Várunk 4. eseményünkön, az interaktív workshopunkon, ahol gyakorlati kisokosba gyűjtjük össze a motivátorok gyakorlati nyelvét.

Beszélünk motivátorul?

2020/05/26. 3. rész. Beszéled-e a megvalósítás motivátorainak a nyelvét? Az 1. Magyar Motivational Maps konferencia résztvevői szerint egyértelműen más motiválja az embereket válság alatt, mint amilyen motivátorokkal a jövőt lehet építeni. A válságot már megéltük, beszéltünk már a jövő újjáépítésére vonatkozó motivátorokról. Most a jelenbeli eredményesség motivátorain a sor: hogyan valósítjuk meg mindezt, és milyen kihívások vannak az anyagiak (Builder), az irányitás (Director) és a szakértelem (Expert) iránt motivált emberekkel kapcsolatban. 6. eseményünkön, az interaktív workshopunkon gyakorlati kisokosba gyűjtjük össze a motivátorok gyakorlati nyelvét..